Aranjamente florale

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Cilindru cu trandafiri de sapun
-11%
Quick view
31 Lei 35 Lei Fără TVA: 31 Lei
Adauga in cos
Cutie ,,Best wishes" cu trandafiri albastri
-10%
Quick view
45 Lei 50 Lei Fără TVA: 45 Lei
Adauga in cos
Cutie ,,Best wishes" cu trandafiri ciclam
-10%
Quick view
45 Lei 50 Lei Fără TVA: 45 Lei
Adauga in cos
Cutie ,,Best wishes" cu trandafiri rosii
-10%
Quick view
45 Lei 50 Lei Fără TVA: 45 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri albi M
-10%
Quick view
138 Lei 154 Lei Fără TVA: 138 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri albi S
-10%
Quick view
114 Lei 127 Lei Fără TVA: 114 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri ciclam si albi - L
-10%
Quick view
178 Lei 198 Lei Fără TVA: 178 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri ciclam si albi - M
-10%
Quick view
138 Lei 154 Lei Fără TVA: 138 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri ciclam si albi - S
-10%
Quick view
114 Lei 127 Lei Fără TVA: 114 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri rosii si albi - L
-10%
Quick view
178 Lei 198 Lei Fără TVA: 178 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri rosii si albi - M
-10%
Quick view
138 Lei 154 Lei Fără TVA: 138 Lei
Adauga in cos
Cutie inima cu trandafiri rosii si albi - S
-10%
Quick view
114 Lei 127 Lei Fără TVA: 114 Lei
Adauga in cos
Cutie „Flower Box” cu trandafiri albastri L
-10%
Quick view
90 Lei 100 Lei Fără TVA: 90 Lei
Adauga in cos
Cutie „Flower Box” cu trandafiri albastri M
-10%
Quick view
70 Lei 78 Lei Fără TVA: 70 Lei
Adauga in cos
Cutie „Flower Box” cu trandafiri albastri S
-10%
Quick view
54 Lei 60 Lei Fără TVA: 54 Lei
Adauga in cos
Cutie „Flower Box” cu trandafiri rosii L
-10%
Quick view
90 Lei 100 Lei Fără TVA: 90 Lei
Adauga in cos
Cutie „Flower Box” cu trandafiri rosii M
-10%
Quick view
70 Lei 78 Lei Fără TVA: 70 Lei
Adauga in cos
Cutie „Flower Box” cu trandafiri rosii S
-10%
Quick view
54 Lei 60 Lei Fără TVA: 54 Lei
Adauga in cos
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)

Fiecare eveniment are nevoie de aranjamente florale de la TakeaFlower.ro

  Aranjamente florale fac diferența la fiecare eveniment, fie că vorbim de aranjamente florale nunta sau aranjamente florale pentru evenimente corporate. Aranjamente florale sunt prezente în multe ocazii și, indiferent de modul în care tehnologia devine un rol crucial în viața noastră, florile vor continua să fie prezente în tot felul de evenimente. La urma urmei, aceste elemente au puterea de a îmbunătăți ambianțele și de a impresiona participanții noștri.

  Detaliile unor aranjamente florale, în special cele mai mici, sunt deseori cruciale. Cele pe care nimeni nu le observă, dar mai târziu toată lumea își amintește de ele. În acest sens, florile ajută la definirea evenimentului pe care îl planificăm, dacă acordăm atenție mai multor aspecte, precum dimensionarea, culoarea, forma sau locația lor în cadrul locului. În special aceste aranjamente florale și poziția lor vor determina atmosfera globală a evenimentului. Iar pasiunea pentru flori este unică la TakeaFlower.ro.

  Florile vorbesc de la sine. Simpla lor prezență generează sentimente specifice, cum ar fi bucuria sau tristețea, și creează tot felul de stări de spirit, de la formal la relaxat. Aranjamente florale trezesc percepții inconștiente la participanții noștri, devenind astfel noi elemente de marketing care ajută la transmiterea mesajului corporativ. Ți-ai putea imagina un eveniment cu puține aranjamente florale sau chiar unul fără ?

  Deși decorul nu este întotdeauna protagonistul principal al evenimentelor, trebuie să aibă într-adevăr spațiul său, chiar dacă discret, și să respecte rolul său intenționat. Astfel, atunci când planificăm un eveniment sau o sărbătoare, nu ar trebui să uităm să includem la cheltuieli și aranjamente florale. Mai mult, trebuie să planificăm compoziția și amplasarea lor în detaliu, întrucât aranjamente florale artificiale sunt la fel de importante ca locul ales, meniul sau muzica pentru eveniment. Ceva cu adevărat de bază și necesar.

Micile detalii din aranjamente florale fac diferența la orice eveniment

  Aranjamente florale sunt una dintre cele mai importante caracteristici ale oricărui eveniment, și orice aranjamente florale artificiale reprezintă o modalitate excelentă de a face o declarație reală de dragoste pentru plante. Cu toate acestea, indiferent dacă căutați  aranjamente florale bucuresti pentru evenimente corporative  sau aranjamente florale artificiale pentru o petrecere de ziua de naștere, acestea vor trebui să fie luate în considerare cu atenție pentru a seta atmosfera evenimentului dvs. și a îmbrăca aspectul acestuia.

  Având atât de multe tipuri diferite de flori din care să alegeți, sunteți răsfățați pentru alegere atunci când vă înfrumusețați evenimentul. Dacă evenimentul dvs. se desfășoară într-un loc mic, aranjamente florale bucuresti pot fi afișate subtil pe mese - desenele înalte vor fi mai eficiente decât cele largi, iar florile delicate precum trandafirii sunt ideali pentru a permite oaspeților să-și vadă frumusețea acestor gingășii colorate.

  În schimb, locurile mai mari vor avea loc pentru decorațiuni mai elaborate, iar afișele aranjamente florale bucuresti trebuie să fie grandioase, pline de flori cu tulpini înalte pentru a umple orice spațiu gol într-un mod spectaculos. Florile pe care le alegeți de la aranjamente florale bucuresti vor depinde de tipul de eveniment pe care îl planificați, deoarece acestea trebuie să completeze stilul și atmosfera ocaziei dvs.

  De exemplu, florile mari roșii pot fi potrivite pentru o petrecere de logodnă sau nuntă, în timp ce o conferință va fi probabil mai bine însoțită de aranjamente florale bucuresti mai subtile de nuanțe mai deschise sau chiar folosind mai mult verde, deoarece frunzele creează impresia de curat, de armonie, de prietenie. Florile elegante și izbitoare, precum orhideele, frunzele tropicale sau florile precum macii și ferigile pline de textură funcționează frumos la evenimente formale, cum ar fi lansarea unui produs.

Aranjamente florale bucuresti ar trebui să fie subtile și alese cu atenție și ochi artistic

  Aranjamente florale bucuresti ar putea să-ți distragă invitații de la chestiunea în cauză. Amintiți-vă, de asemenea, că toate florile au semnificații mai profunde, astfel încât, în timp ce trandafirii arată uimitor, statutul lor de simbol al iubirii ar putea să nu le facă cele mai potrivite pentru un eveniment de afaceri. Cu toate acestea, irișii, care simbolizează înțelepciunea, și orhideele, care reprezintă rafinamentul, sunt potrivite pentru aranjamente florale bucuresti.

  Culorile trebuie să fie alese cu înțelepciune, probabil selectate pentru a se potrivi cu sigla afacerii și culorile pentru a vă consolida brandul. Chiar și florile pe care le folosiți pentru lansarea unui produs de afaceri vor depinde de tema și estetica mai largă - unele optează pentru pereți de flori de lux și intrări arcuite cu flori frumoase pentru a face o declarație plină de farmec. Un aranjament de flori rotund îi subliniază forma și plasează florile înalte în centru.

  În funcție de stil, culorile se pot clasifica și ele, pentru a sublinia florile focale. Aranjamente florale bucuresti realizate având o formă rotundă sunt atractive și un aspect dens și texturat, făcându-l perfect pentru evenimente formale. Aniversările, petrecerile pentru copii și zilele de naștere vor beneficia de aranjamente florale bucuresti mai mici. Pentru evenimente formale, există o serie de opțiuni cu care să te joci - de exemplu, acestea pot fi personalizate pentru persoana pentru care găzduiești funcția.

  Puteți folosi culorile și florile lor preferate pentru inspirație sau puteți urmări o anumită temă. De asemenea, vă permite să experimentați locația, ceea ce ar putea avea un impact asupra alegerii unor aranjamente florale. O petrecere pe plajă, de exemplu, ar putea deschide decorațiunile dvs. către o serie de flori tropicale. Florile sunt un mod minunat de a vă decora spațiul pentru evenimente.

Aranjamente florale nunta sunt minunate dacă se folosesc flori de sezon

  Aranjamente florale nunta fac ca orice locație pentru evenimentul mult așteptat să pară unică, adăugând o notă personală fiecărui spațiu. Aranjamente florale nunta folosesc de cele mai multe ori florilor de sezon pentru a aduce prospețimea naturii în orice spațiu interior. Lalelele sunt frumoase, dar sunt flori de primăvară. Dacă le puteți găsiți în afara sezonului, prețul ar putea fi de până la cinci ori mai mare decât costul în timpul sezonului lor. Unele flori sunt doar mai ieftine decât altele pentru aranjamente florale nunta.

  Garoafele sunt probabil cele mai ieftine flori pe care le puteți obține. Margaretele sunt, de asemenea, ieftine și sunt potrivite pentru aranjamente florale nunta mai ales dacă faceți evenimentul festiv într-o curte sau o grădină. În plus aranjamente florale nunta cu margarete sunt minunate, fiind în concordanță cu rochița de mireasă. Folosiți pentru aranjamente florale nunta flori care rezistă o zi.

  Apoi, folosiți o floare mai scumpă pentru buchetul miresei, dacă acest lucru este preferat, iar pentru mase folosiți, dacă bugetul nu este permisiv, aranjamente florale artificiale. Pentru un aspect simplu, dar elegant, la nunta ta, folosește multă verdeață în loc de flori. Frunzele pot fi la fel de uimitoare ca un buchet, mai ales dacă creați una din ramuri și multe frunze exotice. Iar aranjamente florale artificiale împreună cu multe frunze sunt și mult mai ieftine.

  Aranjamentele florale pot transforma o cameră plictisitoare într-un spațiu revigorant. Acordați atenție culorilor atunci când creați un aranjament. Dacă aveți nevoie de aranjamente florale pentru orice ocazie, luați legătura cu experții florali de la TakeaFlower.ro De la buchete simple până la piese de extravagante de nuntă, le realizăm pe toate cu profesionalism! Din dragoste pentru flori și momente de neuitat!

aranjamente florale
aranjamente florale nunta
aranjamente florale bucuresti

Primeste ultimele promotii